Δημιουργικοί Πολίτες

Για την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανάδειξη του πολιτισμού και την ανασυγκρότηση των θεσμών μας.

To Χρέος μας: υπολογίζω... € , Χρέος ανά νοικοκυριό τώρα: υπολογίζω... € , Χρέος ανά πολίτη τώρα: υπολογίζω...

Επιστήμη - Τέχνη

Σύνδεσμος σε αυτό το θέμα 12 Δεκ 12

(τόπος - χρόνος - μεταβλητές)
Ήταν 11.12.12 στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία που συνάντησα τη Βάγιω. Παρακολουθούσαμε το 12 συνέδριο επιχειρηματικών κεφαλαίων / συμμετοχών χωρίς να γνωριζόμαστε, απλά έτυχε να καθίσουμε κοντά.

Για αρκετή ώρα απέφυγα να κοιτάξω το φάκελο που κρατούσε, αλλά ήταν τόσο ανούσια η παρουσία των ομιλητών, που δεν είχα τίποτε καλύτερο να κάνω. Είδα σχέδια μιας πέργκολας με φωτοβολταϊκή εγκατάσταση. Μια ιδέα που με είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Στο διάλειμμα πίναμε καφέ στο τραπέζι που βρισκόταν και ο Μανώλης (απ΄ τα Χανιά βεβαίως βεβαίως). Κατασκευαστική επιχείρηση εκπροσωπούσε, με δυο κυρίως προβλήματα. Πως να αξιοποιήσει το ξενοδοχείο που ανακαίνιζε στη Δράμα και πως να πετύχει την έκδοση άδειας κατασκευής ξενοδοχείου / κλινικής. Αλλά δεν έχει ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο... Μας ένωσε η ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών.

Η Βάγιω είναι ειδική στον τουρισμό, εγώ στην ανάλυση συστημάτων.

-- Βάγιω, η επιστήμη διαφέρει από την τέχνη στο ότι μόνο αυτή βασίζεται σε αρχές διατήρησης μεγεθών, π.χ. διατήρηση έργου, ορμής, φορτίου, καταστατική εξίσωση...δηλ. οι γιατροί είναι τεχνίτες διότι βασίζονται στην εμπειρία, ενώ οι μηχανικοί επιστήμονες, ..'όχι όλοι ..

-- Αυτά Νίκο με τον σύζυγο, είναι κι αυτός μηχανικός. Αν έχεις επιστημονική άποψη για το πρόβλημα της χώρας μπες στη σελίδα των δημιουργικών πολιτών.

Ανταλλάξαμε κάρτες.

Πριν χωρίσουμε πρότεινα στον Μανώλη να ζητήσει δύο διαφορετικές άδειες για δύο διαφορετικά κτήρια, με αντίστοιχες χρήσεις.

Η Βάγιω μου ζήτησε ακόμη μια κάρτα.

Και μετά χαθήκαμε στο δεύτερο μέρος της ανούσιας παρουσίασης των αμέτοχων κεφαλαίων στο πρόβλημα της χώρας..

Συνεχίζεται.

Είσοδος μέλους

Βρείτε μας στο facebook

Σας ενδιαφέρουν

Οι τόκοι το 2011

Η πρόβλεψη του προϋπολογισμού για τόκους το 2011 είναι 15,8 Δις ευρώ.

Αυτό σημαίνει....

Περισσότερα

Δημιουργικοί πολίτες... γιατί υπάρχει πλούτος

Δημιουργήσαμε τους Δημιουργικούς Πολίτες γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δημιουργικές ιδέες-σκέψεις-προτάσεις, όλες αυτές προερχόμενες κυρίως από τις εμπειρίες της δουλειάς τους.

Περισσότερα

Eco Luxury Greece

Εμείς οι Δημιουργικοί Πολίτες, υποστηρίζουμε, ότι η ανάκαμψη μπορεί να έλθει πάρα πολύ γρήγορα εάν με συντονισμένες αποφάσεις και ενέργειες μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, όπου θα βρουν γρήγορα δουλειά οι περισσότεροι από τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα, και θα μπορέσουν να απασχοληθούν αποσπασμένοι, χωρίς να χρειάζεται να απολυθούν, Περισσότερα

naftemporiki.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.

Capital.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.

in.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.