Δημιουργικοί Πολίτες

Για την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανάδειξη του πολιτισμού και την ανασυγκρότηση των θεσμών μας.
Τρέχουσα Θέση: Αρχή >> Άρθρα - Συνεντεύξεις

To Χρέος μας: υπολογίζω... € , Χρέος ανά νοικοκυριό τώρα: υπολογίζω... € , Χρέος ανά πολίτη τώρα: υπολογίζω...

Νέα

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε νέα, δελτία τύπου, συνεντεύξεις κ.λπ. πάντα σχετικά με την προσπάθεια που κάνουμε.

Φορολογικό

Φορολογικό

   

Να επιστρατεύσουμε τη χαμένη κοινή λογική μας

 

Συνέντευξη Αλέξανδρου Κάντζη στο Ε της Ελευθεροτυπίας της 30/04/2011

Ο Αλέξανδρος Κάντζης, με πτυχίο μηχανικού από το Πολυτεχνείο, αλλά και σπουδές στα οικονομικά, είναι σήμερα ένας επιχειρηματίας που σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα έχει αποφασίσει να μείνει και να αναπτύξει τις επιχειρήσεις του εντός των συνόρων.

Άνθρωπος δραστήριος, με ανοιχτό μυαλό, όραμα και ιδέες, έχει αναλάβει πρόσθετη δράση συμμετέχοντας στην ίδρυση μιας κίνησης πολιτών, μαζί με οικονομολόγους, επιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίου.

Το όνομα της κίνησης «Δημιουργικοί πολίτες» δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους: «Ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε τη σύσταση της κίνησης είναι γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δημιουργικές ιδέες, σκέψεις, προτάσεις, από τις οποίες οι περισσότερες πάνε χαμένες όταν δεν βρίσκουν τρόπο και τόπο καταγραφής» λέει.

Περισσότερα

   

Είσοδος μέλους

Βρείτε μας στο facebook

Σας ενδιαφέρουν

Οι τόκοι το 2011

Η πρόβλεψη του προϋπολογισμού για τόκους το 2011 είναι 15,8 Δις ευρώ.

Αυτό σημαίνει....

Περισσότερα

Δημιουργικοί πολίτες... γιατί υπάρχει πλούτος

Δημιουργήσαμε τους Δημιουργικούς Πολίτες γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δημιουργικές ιδέες-σκέψεις-προτάσεις, όλες αυτές προερχόμενες κυρίως από τις εμπειρίες της δουλειάς τους.

Περισσότερα

Eco Luxury Greece

Εμείς οι Δημιουργικοί Πολίτες, υποστηρίζουμε, ότι η ανάκαμψη μπορεί να έλθει πάρα πολύ γρήγορα εάν με συντονισμένες αποφάσεις και ενέργειες μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, όπου θα βρουν γρήγορα δουλειά οι περισσότεροι από τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα, και θα μπορέσουν να απασχοληθούν αποσπασμένοι, χωρίς να χρειάζεται να απολυθούν, Περισσότερα

naftemporiki.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.

Capital.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.

in.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.