Δημιουργικοί Πολίτες

Για την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανάδειξη του πολιτισμού και την ανασυγκρότηση των θεσμών μας.
Τρέχουσα Θέση: Αρχή >> Προτάσεις

To Χρέος μας: υπολογίζω... € , Χρέος ανά νοικοκυριό τώρα: υπολογίζω... € , Χρέος ανά πολίτη τώρα: υπολογίζω...

Προτάσεις

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προτάσεις που βρίσκονται στο στάδιο της διαβούλευσης καθώς και για αυτές που έχουν αξιολογηθεί ως υλοποιήσιμες και κερδοφόρες (για υποστήριξη).

Έκδοση, χρήση, κάλυψη ομολόγου

Έκδοση καλυμμένου, εγγυημένου από ακίνητα Δημοσίου, ομολόγου εσωτερικής κυκλοφορίας (ανωνύμων - στον κομιστή), ύψους 48 δισ. ευρώ, 10ετούς διάρκειας, με επιτόκιο, π.χ., euribor +1,5%. Η εκτύπωση του ομολόγου θα διασφαλίζει τη μη παραχάραξή του. Τα ακίνητα του Δημοσίου που θα το καλύπτουν άλλα υπάρχουν (πολλά από αυτά είναι αυτά που ζητούν να πουλήσουμε) και άλλα, τα περισσότερα, θα δημιουργηθούν, θα κατασκευαστούν, ώστε να δώσουν δουλειά σε χιλιάδες εργαζομένους.

Περισσότερα

 

Ταμείο Επόμενων Γενεών

Ένας φορέας με τίτλο Ταμείο Επόμενων Γενεών, (με μορφή α.ε.), είναι η πρότασή των Δημιουργικών Πολιτών για την συμμετοχή του Δημοσίου στην υλοποίηση όλων των μεγάλων και μικρών αναπτυξιακών έργων και την δημιουργία δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας. Η πρόταση των Δημιουργικών Πολιτών είναι να δημιουργηθεί ένας φορέας με τίτλο Ταμείο Επόμενων Γενεών, στο οποίο θα μεταβιβάσει το Δημόσιο όλα όσα σήμερα σκοπεύει να πουλήσει, (δηλαδή να ξεπουλήσει με τις χαμηλές σημερινές αξίες).

Περισσότερα

   

Είσοδος μέλους

Βρείτε μας στο facebook

Σας ενδιαφέρουν

Οι τόκοι το 2011

Η πρόβλεψη του προϋπολογισμού για τόκους το 2011 είναι 15,8 Δις ευρώ.

Αυτό σημαίνει....

Περισσότερα

Δημιουργικοί πολίτες... γιατί υπάρχει πλούτος

Δημιουργήσαμε τους Δημιουργικούς Πολίτες γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δημιουργικές ιδέες-σκέψεις-προτάσεις, όλες αυτές προερχόμενες κυρίως από τις εμπειρίες της δουλειάς τους.

Περισσότερα

Eco Luxury Greece

Εμείς οι Δημιουργικοί Πολίτες, υποστηρίζουμε, ότι η ανάκαμψη μπορεί να έλθει πάρα πολύ γρήγορα εάν με συντονισμένες αποφάσεις και ενέργειες μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, όπου θα βρουν γρήγορα δουλειά οι περισσότεροι από τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα, και θα μπορέσουν να απασχοληθούν αποσπασμένοι, χωρίς να χρειάζεται να απολυθούν, Περισσότερα

naftemporiki.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.

Capital.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.

in.gr

Παρακαλώ, κάνετε εγγράψιμο τον Φάκελο Προσωρινής Αποθήκευσης.